Urenregistratie

Voeg je uren per dag, per week of per maand toe. Spreek samen af welke frequentie de schoolleider accordeert. Dit is in de meeste gevallen namelijk het moment dat je factuur automatisch wordt aangemaakt en verstuurd. Tip; factureer waar mogelijk per week, weken of per gecombineerd bedrag rond 2000 euro. Zie je de overeenkomst niet staan? Vink ‘toon alleen actieve overeenkomsten’ uit. Na het invullen van de uren ben je klaar. De rest gaat automatisch.

Selecteer de overeenkomst en vink de uren aan om te accorderen. Mis je een overeenkomst? Vink dan de "actieve overeenkomsten" uit. Het moment van akkoord is het moment dat de factuur wordt verstuurd. Komt het accorderen later aan bod in een eigen systeem, dan kun je hier aangeven dit over te slaan. Je kunt hier ook een mailadres toevoegen waar de facturen naar gemaild worden. Scheelt weer werk.


School moet eerst accorderen en dan worden automatisch facturen aangemaakt.Wil je dat facturen sneller worden aangemaakt? Vraag dan je school, om ‘uren accorderen’ uit te zetten